Чому треба подорожувати молодим ?Чому завжди ми вікладаєм плани на "завтра"?
Різниця подорожувати людині в молодості і старості. Зміна свого життя на краще.
Є планета Земля , ми - це люди ,це як пешки в шахматах ,кожна людина робить якісь ходи , по своєму , в кожного є свой цілі ,стереотипи , звички і т.д.Часто ми питаємо себе а що буде далі ? Що нам робити далі ,і як нам йти в цьому житті ?
Поспілкувавшись з старшими людьми ,Я зробив висновки , ми живемо і навіть не замічаємо ,як ми з кожним днем старіємо , як шивдко проходять дні, не замічаєм того  ,що оточує нас ,але чомусь ми завжди чогось боїмося ,нам страшно ,з кожним днем ,ми надіємось на краще (ніого для цього не роблячи) , всі ми хочемо жити добре ,без зайвих проблем .
По суті ми як маленькі рибки в великому океані ,ми часто плаваємо в тому ж самому середовищі ,робимо тіж самі речі ,гуляємо в тих самих місцях , але боїмось запливати далі,робити щось нове ... , в нас є страх ....
І навіть не догадуючись про те ,що якщоб ми запливали далі , ми для себе багато чого нового б відкрили .
Для всіх людей слово "подорож" має своє значення ,хтось хоче відпочити ,або по роботі , а комусь хочеться трохи розвіятись , хтось хоче відкрити щось нове .
Ми всі унікальні і наділені унікальними можливостями ,але чомусь ми не використовуємо ці можливості...
ЛюДи в світі переважно працюють все життя і мають можливість подорожувати тільки на пенсії коли з*являється вільний час і гроші.
Я вважаю що це неправильна система ,це сестема обману ,ВСЕ ЦЕ ВЛАШТОВАНО ТАК ,ЩОБ ЛЮДИ ВІДКЛАДАЛИ ДУМКИ ПРО ПОДОРОЖІ (ПРО ЩОСЬ КРАЩЕ) І ВІДДАВАЛИ СВОІ КРАЩІ ЧАСИ РОБОТІ НА ДЕРЖАВУ .
Я ЗАДУМАВСЯ ПРО ТЕ ,ЩО,Є ВЕЛИКА РІЗНИЦЯ МІЖ ТИМ ЩОБ ПОДОРОЖУВАТИ В МОЛОДОСТІ І В СТАРОСТІ .
Будь яка подорож ,країна ,місто ,місце ,міняє людей в першу чергу з середини .Хочеш ти цього чи ні ,але з тебе злітає кірка стереотипів ,взнаєш для себе багато чого нового,бачиш все вживу ...не на картинці  і ти стаєш ближче до ПРАВДИ.І ці зміни приводять до великих змін в житті людини .
І тому якщо ти подорожуєш в молодості , для тебе це найкращі часи твого життя ,бо ці зміни якраз приходять вчасно  ,і тому в тебе є багато ще часу щоб ЖИТИ, так,як ти хочеш !
Якщо проаналізувати , подорожуєш на пенсії ,то з тобою ймовірно відбудуться такі ж самі зміни,але слід за ними обов*язково послідують розчарування ,в тому ,що ти того не зробив тоді ,і зараз ти за цим жалієш... а міг би все таки багато чого змінити і жити кращим і щасливішим життям.Мені було б страшно взнати ті розчарування .
І чим далі ти стаєш страше , тим далі вважаєш правильним лиш те до чого звик.Чим менше нового ти пробуєш тим рідше дивишся на світ з другої точки зору .
Завжди є правильне і є не правильне ,але крім цього ще є різноманітність .
І люди часто навіть не заудмаються ... в них поселився "ЄГО",не замічають ,те що наспраді вони собою і своїм життям не керують ,вони не думають.. а за це думає ЄГО.
В нас в кожного воно є , ми всі чогось боїмося .., головне це правильні думки ,треба не просто робити ,а правильно думати і розставляти все по порядку.....